Kontaktai

8 Priežastys pasirinkti

8 Priežastys pasirinkti

Softub – amerikiečių gamybos masažinis baseinas.

1. Mobilumas Lengvai transportuojamas, nesudėtingai prijungiamas ir valdomas. Softlub mobiliausias Spa baseinas pasaulyje, jam nėra jokių vietos ar įrengimo apribojimų.

2. Tylumas Atsipalaiduokite ir mėgaukitės! Dėka Whisper technologijos Softlub siurbliai yra vieni tyliausių SPA rinkoje.

3. Mažos energijos sąnaudos Softub neturi atskiro vandens šildytuvo. Vandens siurblio Whisper išskiriama šiluma pašildo vandenį net iki 40 laipsnių šilumos. Šios sistemos dėka energijos sąnaudos sumažinamos iki minimumo.

4. Atsparumas oro pokyčiams Lietus, karštis, šaltis ar trintis nepažeidžia Softub korpuso, kuris aptrauktas nelaidžia vandeniui ir nepaprastai stipria viniline medžiaga Leathertex.

5. Švarumas Automatinė vandens valymo sistema su ozono generatoriumi užtikrina intensyvų ir kokybišką vandens valymą. Ši sistema garantuoja, kad vanduo visada bus krištolo tyrumo ir aukščiausios kokybės.

6. Lankstumas Apvali forma leidžia lengvai perkelti baseiną ten kur pageidaujate. Paprasčiausiai nuridenkite baseiną į pasirinktą maudynėms vietą. Prijunkite valdymo bloką prie baseino ir pripildykite baseiną vandeniu.

7. Komfortiškumas Softub yra unikalus ir ypač patogus baseinas. Minkšta, tačiau neprarandanti savo formos PolyBond korpuso vidaus medžiaga užtikrina komfortą bet kokioje padėtyje ir baseiną paverčia pačia patogiausia poilsio kambario sofa.

8. Stilingumas Medžiaga panaši į natūralią odą, elegantiški apvadai, stilingos vidaus ir išorės spalvos, madingi priedai. Softub dizainas pasižymi kokybe bei stilingumu..

Dalintis:
Naujienlaiškio prenumerata
Rašyk
Skambink