Kontaktai

HOT TUB EXPO masažinių baseinų paroda

HOT TUB EXPO masažinių baseinų paroda

Data: 2020m. spalio 1-31 d.
Vieta: „Domus Galerija“ Lukšio g. 32, Vilnius, salono VIZONE lauko mugė.

Renginys nemokamas.

Kviečiame baseinus išbandyti ir gyvai su visa šeima, registruokitės nr. 8 60766999 arba el. p. info@akvatechnika.lt

Namie turėti masažinį baseiną, kuris užtikrina kokybišką poilsį ir geresnę sveikatą, svajoja daugelis. Tačiau neturint pakankamai žinių apie tokio tipo baseinus, išsirinkti išties sunku. Tad kviečiame apsilankyti šių metų spalio mėn. didžiausioje masažinių baseinų parodoje „Hot Tube Expo“, kuri vyks Lukšio g. 32, Vilnius „Domus Galerija“, salono VIPZONE lauko mugėje.

Mugės metu galėsite gyvai apžiūrėti didžiausią masažinių baseinų ekspoziciją Lietuvoje, taip pat pristatysime unikalų plaukimo baseiną, kurio dydis vos keli metrai, o jame plauktumėte lyg standartiniame 25m ar panašaus ilgio plaukimo baseine. Mugės metu Jūsų lauks ne tik profesionalios specialistų konsultacijos ir specialūs pasiūlymai, bet kviesime baseinus išbandyti ir gyvai su visa šeima. Masažinis baseinas puiki vieta suburti šeimą, draugus, bendrauti bei gerinti tarpusavio santykius. Karšto vandens vonia atpalaiduoja raumenis, gerina kraujotaką, o pajutus teigiamą poveikį tiek kūnui, tiek sielai, susigrąžinsite vidinę ramybę, džiaugsmą bei gerą savijautą. 

Apie masažinius baseinus galėsite sužinoti apsilankę „Hot Tube Expo“ masažinių baseinų parodoje nuo pirmadienio iki penktadienio 10-19 val. šeštadienį 10-18 val.

Daugiau informacijos apie specialius pasiūlymus galite rasti – www.hottubexpo.com

Dalintis:
Rašyti komentarą
Naujienlaiškio prenumerata
Rašyk
Skambink